ceza devojka

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Чеза КОМЕРЦ е приватна компанија, формирана во 1990 година.
Главната дејност на компанијата е трговија со зрнести производи, семки, зачини, сушени плодови, масти, масла, адитиви, ароми и суровински материјали за слаткарсво, пекарство, пивска и месна индустрија, индустрија за сокови и пакување.
Со обрт од 15.000 тони годишно е добро познат партнер во регионот и пошироко.

box1

Главна дејност на
Чеза Комерц е трговија со:

и суровински материјали за прехрамбената, пиварската и сокарската индустрија, месната индустрија и пакување.

Нарачка на производи

ЛОГИРАЈ СЕ

Доколку сакате да станете дел од дистрибутивната мрежа на нашата компанија, или сакате да извршите нарачка, зачленете се. Доколку веќе имате корисничко име и лозинка, логирајте се. За сè останато што Ви е потребно, контактирајте нè на следнава е-мејл адреса.

ceza objekt